jaro main 24
kvetnová oteviraci doba main

2015

Velikonoční program DDM Teplice ve Fontáně

„Celé Velikonoce jsou spojeny s osobou Ježíše Krista, jehož ukřižování a zmrtvýchvstání jsou ústředními body velikonočních svátků. Ježíš je historická osobnost a považujeme za důležité seznámit s ním teplickou veřejnost i mimo naše kostely. Velikonoce jsou totiž největším křesťanským svátkem celého roku,“ uvedl ke konání akce teplický farář Jan Blaha. 

Ve 3. patře teplického obchodního centra Fontána bylo pro děti připraveno několik stanovišť, na kterých se dozvěděly více o osobě a životě Ježíše. „Jednotlivé úkoly připomněly důležité části jeho života od narození v Betlémě až po jeho smrt a tajemné vzkříšení, ve které křesťané věří,“ popsala soutěžní stanoviště ředitelka salesiánského střediska Vendulka Drobná. 

Do soutěží zapojilo několik desítek dětí se svými rodiči. Nebylo možné je přehlédnout. Odcházely s úsměvem na rtech, lízátkem v ruce a dalšími drobnostmi. 

Děti se mohou již teď těšit na další akci salesiánského střediska. U příležitosti zahájení lázeňské sezony pro ně připravuje v sobotu 30. května 2015 v Zámecké zahradě lanové aktivity. Více informací bude k dispozici na webové stránce www.teplice.sdb.cz a novinky.cz

Organizátoři děkují vedení Nákupního centra Fontána za vstřícnost a poskytnutí prostor.

 

pascucci stredni banner imagaeerotic do 30 duben
inogy do 16 5 24sinsay do 5 5
marlenn podzim zima 23 baifu neutral maly

Jste na stránce: Fontána nákupní centrum Teplice / O nás / Akce centra / Fotogalerie / 2015

 

Webové stránky vytvořila společnost Clickmedia webdesign.
Web používá pro správu obsahu Redakční systém Clips ®