2016

     V budově Krajského úřadu Ústeckého kraje proběhlo ve středu 27. dubna 2016 slavnostní vyhodnocení projektu o nejlepšího studenta z řad národnostních menšin. Sedm studentů, kteří v projektu dle hodnotících kritérií nejlépe uspěli, převzali z rukou hejtmana Oldřicha Bubeníčka certifikát a nechyběly ani věcné ceny. Nákupní centrum Fontána Teplice nejlepším studentům věnovalo z rukou generálního ředitele společnosti JTH Jaroslava Třešňáka poukázky do obchodů Bossini a Benetton.

     Každý student získal poukázku v hodnotě pět tisíc korun. Na samotné nákupy a návštěvu města Teplice se každý z nich těší. „Plánuji velké nákupy a všechno do poslední koruny utratím,“ říkala oceněné Zuzana Thao Ha Nguyen . „Určitě si koupím něco na léto, chtěla bych nové plavky, žabky. Chci nakoupit toho co nejvíce,“ prozradila Klára Hromjaková.

     Cílem projektu bylo představit veřejnosti nejlepší studenty národnostních menšin žijících v Ústeckém kraji: bulharskou, maďarskou, německou, romskou, ruskou, slovenskou, vietnamskou a židovskou. Nákupní centrum Fontána Teplice se nyní může těšit na návštěvu studentů a jejich radost z dárků, které za svou píli získali.

Představení vítězů
     Cenu z rukou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a generálního ředitele společnosti JTH Jaroslava Třešňáka a dalších hostí převzaly:
Ema Novotná z Fakultní školy Ústí nad Labem,  Tereza Kudláčková z Gymnázia V. Šmejkala Ústí nad Labem,  Klára Hromjaková ze Střední průmyslová školy a Střední odborné škola služeb a cestovního ruchu Varnsdorf,  Josef Cicu z Obchodní akademie Žatec,  Roman Markelychev z Gymnázia Duchcov,  Robert Jonathan Šimon ze školy Mensa Gymnázium  Litvínov a Zuzana Thao Ha Nguyen z gymnázia v Kadani. 

„Chtěl bych všem studentům pogratulovat k úspěchu, který se jim díky výborným školským výsledkům podařil.  Byl bych velmi rád, kdyby se po studiích každý z nich vrátili do Ústeckého kraje a pomohli přispět jako odborníci, manažeři či podnikatelé k dalšímu rozvoji našeho kraje,“ uvedl po slavnostním předání ocenění generální ředitel společnosti JTH Jaroslav Třešňák.

pascucci stredni banner imagaeerotic do 30 duben
inogy do 16 5 24sinsay do 5 5
marlenn podzim zima 23 baifu neutral maly

Jste na stránce: Fontána nákupní centrum Teplice / O nás / Akce centra / Fotogalerie / 2016

 

Webové stránky vytvořila společnost Clickmedia webdesign.
Web používá pro správu obsahu Redakční systém Clips ®