OTEVIRACI DOBA MAIN
podzim nakupy

Pizza Coloseum

25 let! Tak dlouho je již Pizza Coloseum na českém gastronomickém trhu. Období oslav tohoto výročí startuje s novou nabídkou.

Pistáciová je barvou našeho nového menu. Jeho autorem je šéfkuchař Marek Rauvolf, menu je letní, takže svěží, lehké a barevné.

Ze všech novinek jídelníčku vybírá Marek Rauvolf chody Tris di Bruschette, Vitello Tonnato a Okouna s caponatou jako ty nejzajímavější.

Co se skrývá za italskými názvy? Jedná se o variace bruschett s kombinací italských paté - olivovou tapenádou a tuňákem, s pestem ze sušených rajčat s gorgonzolou a s krémem z artyčoků a prosciuttem.

Vitello Tonnato je klasický italský recept z oblasti Piemonte - studené plátky telecí kýty s tuňákovou majonézou. A konečně okoun.

„Tuto bílou rybu s pevným masem a výbornou chutí u nás skoro nikdo nezná a nepřipravuje, narozdíl oproti rozšířeným a známým mořským rybám, takže jsem chtěl vyzdvihnout její chuť,“ vypráví Marek Rauvolf s tím, že caponata je zeleninová směs, která trochu připomíná ratatouille.

„Jednotlivá jídla z nového menu se dají kombinovat, například předkrmy spolu dobře ladí,“ říká Marek Rauvolf a doporučuje hostům, aby si jich ke stolu objednali více a navzájem ochutnávali.

Tak přijďte ochutnat, těšíme se na vás!

Tým Pizza Coloseum Fontána

Související odkazy:

terranova do prvni listopadplaneo do 26 rijen
restart menu do wellnessbenetton do 31 rijen
outlet novy akvazoo _chameleon_maly

Jste na stránce: Fontána nákupní centrum Teplice / Pizza Coloseum

 

Webové stránky vytvořila společnost Clickmedia webdesign.
Web používá pro správu obsahu Redakční systém Clips ®